Periplul lui Baldassare Amin Maalouf

ISBN:

Published:

Paperback

472 pages


Description

Periplul lui Baldassare  by  Amin Maalouf

Periplul lui Baldassare by Amin Maalouf
| Paperback | PDF, EPUB, FB2, DjVu, audiobook, mp3, ZIP | 472 pages | ISBN: | 4.77 Mb

Bestseller-ul Periplul lui Baldassare inaugureaza seria de autor pe care editura o dedica unuia dintre cei mai importanti scriitori contemporani: Amin Maalouf.In anul 1666, an care poarta in sine Numarul Fiarei si care prevesteste sosireaMoreBestseller-ul Periplul lui Baldassare inaugureaza seria de autor pe care editura o dedica unuia dintre cei mai importanti scriitori contemporani: Amin Maalouf.In anul 1666, an care poarta in sine Numarul Fiarei si care prevesteste sosirea Apocalipsei, Baldassare Embriacco, negustor genovez de curiozitati, porneste in cautarea unei carti rare, Al o sutalea nume, care ar putea sa aduca izbavirea.

Periplul lui Baldassare poate fi citit in mai multe chei : ca un jurnal de calatorie, infatisind in chip fermecator lumea Levantului si Europa din preajma anului 1666 - ca o carte a cautarii mistice, dar si a indoielii carteziene intr-o lume marcata de fanatisme si de bigotism si, nu in ultimul rind, ca o calatorie catre sine, in cautarea unui sens al propriei existente.Amin Maalouf este, mai intii de toate, un minunat povestitor. Romanele sale sint pasionante si atit de bogate in detalii istorice, incit uneori iti vine greu sa crezi ca personajele sale sint pure inchipuiri.

Stilul sau alert nu lasa nimic la voia intimplarii, fiind pe gustul cititorilor de toate virstele. (Panorama du Livre)Enter answer

Related Archive BooksRelated Books


Comments

Comments for "Periplul lui Baldassare":


filmdrippink.com

©2008-2015 | DMCA | Contact us