A mesés menedék (Titokfölde 1.) Brandon Mull

ISBN:

Published:

Paperback

296 pages


Description

A mesés menedék (Titokfölde 1.)  by  Brandon Mull

A mesés menedék (Titokfölde 1.) by Brandon Mull
| Paperback | PDF, EPUB, FB2, DjVu, talking book, mp3, ZIP | 296 pages | ISBN: | 8.42 Mb

Évszázadokon át gyűjtötték a misztikus lényeket a Titokfölde nevű titkos menedékbe, hogy megelőzzék a kihalásukat. Ez a szentély az igazi mágia egyik utolsó bástyája.Elbűvölő? Abszolút. Izgalmas? Naná. Biztonságos? Éppen ellenkezőleg…Kendra ésMoreÉvszázadokon át gyűjtötték a misztikus lényeket a Titokfölde nevű titkos menedékbe, hogy megelőzzék a kihalásukat. Ez a szentély az igazi mágia egyik utolsó bástyája.Elbűvölő? Abszolút. Izgalmas? Naná. Biztonságos?

Éppen ellenkezőleg…Kendra és öccse, Seth nem is sejtik, hogy nagypapájuk Titokfölde soros gondnoka. Az elkerített erdőben ősi törvények tartanak rendet mohó trollok, huncut szatírok, ravasz boszorkányok, ellenséges koboldok és irigy tündék között.

Azonban amikor a szabályokat megszegik, a gonosz erői elszabadulnak, és Kendra meg öccse életük legnagyobb kihívásával néznek szembe, hogy megmentsék a családjuk életét, Titokföldét és talán az egész világot.Brandon Mull volt komikus, irattáros, verandaács, filmterjesztő, reklámszövegíró és rövid ideig csirkerakodó.

Pár évig az Atamaca sivatagban élt Chile északi részén, ahol megtanult spanyolul és zsonglőrködni. Jelenleg egy hegyoldalban él egy börtön felett feleségével és két gyermekével. A Titokfölde az első regénye, mely sorozattá nőtte ki magát, és jelenleg az ötödik kötetnél tart.Enter answer

Related Archive BooksRelated Books


Comments

Comments for "A mesés menedék (Titokfölde 1.)":


filmdrippink.com

©2008-2015 | DMCA | Contact us