Vsi, ki kaj veljajo Lauren Weisberger

ISBN:

Published:

402 pages


Description

Vsi, ki kaj veljajo  by  Lauren Weisberger

Vsi, ki kaj veljajo by Lauren Weisberger
| | PDF, EPUB, FB2, DjVu, audiobook, mp3, RTF | 402 pages | ISBN: | 5.24 Mb

Na neki slab dan v duhamorni službi v banki Bette v trenutnem navdihu da odpoved. Že trenutek pozneje jo sicer zaskrbi, kako bo našla novo službo. Toda zdaj jo ima. Njena dolžnost sta obiskovanje in organizacija zabav! Najprestižnejših zabav vMoreNa neki slab dan v duhamorni službi v banki Bette v trenutnem navdihu da odpoved. Že trenutek pozneje jo sicer zaskrbi, kako bo našla novo službo. Toda zdaj jo ima. Njena dolžnost sta obiskovanje in organizacija zabav! Najprestižnejših zabav v najelitnejših klubih, v katerih se zbirajo najslavnejši in najbolj zaželeni mladi na Manhattnu.

Ko se začne zaradi druženja z razvpitim angleškim plejbojem Phillipom Westonom njeno ime vsak dan pojavljati v opravljivih kolumnah, je njena publicitete željna šefica navdušena! Toda opravljive kolumne so vse bolj škodoželjne, Bette pa vse bolj obremenjuje tudi to, da je njeno zasebno življenje nenehno pod drobnogledom. Poleg tega njena sicer krasna šefica Kelly ne pozna razlike med zasebnim in poklicnim življenjem. Hkrati se mora Bette soočiti z bolečim odtujevanjem najboljše prijateljice in dejstvom, da zaradi nove službe zanemarja ljudi, ki jih ima resnično rada, strica Willa in njegovega partnerja Simona in starše.

Njena zveza z razvpitim Phillipom v resnici ne obstaja, Bette pa spozna nekoga, ki bi lahko bil pravi … Se bo odpovedala glamurju in spoznavanju vseh, ki kaj veljajo, ter se vrnila v resnični svet?Enter answer

Related Archive BooksRelated Books


Comments

Comments for "Vsi, ki kaj veljajo":


filmdrippink.com

©2008-2015 | DMCA | Contact us