El misteri de lassassinat del bisbe de Barcelona Ponç Feliu

ISBN:

Published:

Paperback

199 pages


Description

El misteri de lassassinat del bisbe de Barcelona  by  Ponç Feliu

El misteri de lassassinat del bisbe de Barcelona by Ponç Feliu
| Paperback | PDF, EPUB, FB2, DjVu, talking book, mp3, RTF | 199 pages | ISBN: | 5.27 Mb

El 17 de juny de 1939 es van celebrar amb la màxima pompa els funerals pel bisbe Irurita, figura emblemàtica de lanomenat nacionalcatolicisme per la seva bel·ligerància contra la República, contra marxistes, liberals, maçons i separatistes. PeròMoreEl 17 de juny de 1939 es van celebrar amb la màxima pompa els funerals pel bisbe Irurita, figura emblemàtica de lanomenat nacionalcatolicisme per la seva bel·ligerància contra la República, contra marxistes, liberals, maçons i separatistes.

Però realment era mort Irurita? Segons la versió oficial de lEsglésia, havia estat afusellat el 1936 per un escamot anarquista al cementiri de Montcada. Però altres versions ho qüestionen seriosament, perquè diversos testimonis afirmen haver vist Irurita un cop acabada la guerra. Si fos així, on shauria amagat? Va ser objecte dun intercanvi de captius entre Franco i els republicans? Va ser assassinat lany 1939? Per qui? Per què? Alguna dada apunta la possibilitat que el Vaticà el mantingués reclòs en algun monestir, a causa de la signatura dun document comprometedor.

Així doncs, el cadàver enterrat a la catedral de Barcelona, molt més alt que el mateix Irurita, de qui és? Aquest i molts altres misteris saborden en aquesta obra, que combina el rigor històric amb el vigor narratiu.Enter answer

Related Archive BooksRelated Books


Comments

Comments for "El misteri de lassassinat del bisbe de Barcelona":


filmdrippink.com

©2008-2015 | DMCA | Contact us